OVER ONS

Wij stellen ons graag voor! Wij zijn vier collega’s, inmiddels ook vrienden, met dezelfde interesse in vastgoed. Tijdens ons werk als hypotheekadviseur is onze interesse in vastgoed steeds verder gegroeid. Door de jaren heen hebben we een groot netwerk opgebouwd in de vastgoedwereld. Daarnaast hebben wij veel kennis opgebouwd over het aan- en verkopen van woningen.

In de huidige woningmarkt is het een flinke uitdaging om een woning te kopen of te huren. Hier wilden wij graag iets aan doen. Wij kopen woningen aan om deze vervolgens aan te bieden op de particuliere verhuurmarkt. Op deze manier willen wij het tekort aan particuliere huurwoningen verkleinen.

Wij kunnen ons voorstellen dat het verkopen van uw woning lastig kan zijn. Er komt veel op u af. Het gebruik van een verkoopmakelaar kan het verkopen van uw woning makkelijker maken, maar helaas kost dit veel geld. Om deze redenen zijn wij, De Vastgoed Kopers, dit initiatief gestart. Wij nemen graag alles voor u uit handen. Wij kunnen snel schakelen en zorgen voor een win-win situatie waar u blij van wordt.

Tegelijkertijd bespaart u duizenden euro’s doordat er geen makelaar betrokken is bij de verkoop. Heeft u interesse en wilt u uw woning verkopen aan ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.   

  • huis verkopen zonder makelaar

  • huis snel verkopen

  • waarde woning

766px-WhatsApp.svg.png